OSTITKO KERTAKÄYNNIN TAI VIIKKO- / KUUKAUSIKORTIN?

Alta löydät tärkeitä tietoja, joiden avulla liikkumisesi meillä alkaa mukavasti. Muistathan, että ostaessasi hyväksyt käyttöehtomme ja sitoudut noudattamaan niitä. 

Saapumisohjeet

Löydät meidät osoitteesta: Levintie 1590, 99130 Sirkka. Sijaitsemme samassa rakennuksessa kylpylän, Burger Kingin ja Day Spa Studio Feel It:in kanssa. Sisäänkäynnin löydät kylpylärakennuksen oikealta sivulta.

  • Kertakäynti: Ulko-oven oikealla puolella on musta lukija, jossa on numeronäppäimistö. Näpyttele siihen PIN-koodisi.
  • Viikko- tai kuukausikortti: Avaa ulko-ovi OnTheMove -sovelluksella (latausohjeet alla ”viikko-/kuukausikortti” -kohdassa). Jos sinulla on fyysinen kortti käytössä, näytä kortti mustaan lukijaan, jossa on numeronäppäimistö (löytyy ulko-oven oikealta puolelta).
Pukuhuoneet
Jos olet tulossa kuntosalille, pukuhuoneet löytyvät kuntosalin puolelta. Vesipiste sekä WC-tilat löytyvät salin ulkopuolelta. Pidä siis kortti, puhelin tai PIN-koodi mukanasi, jos sinun tarvitsee poistua salilta kesken treenin.

Jos olet tulossa tunnille joka pidetään KuruYogassa (esim. kaikki joogat, kehonhuollot tai movement), yläkerrasta löytyy toiset pukkarit samalta käytävältä kuin KuruYoga.

Kertakäynti kuntosalille

Kertakäynti tulee käyttää 30 päivän aikana ja se on voimassa 3h siitä hetkestä, kun olet näpytellyt koodin lukijaan.

Löydät sähköpostista PIN-koodin, jolla pääset kulkemaan salille. Huom! PIN-koodi on henkilökohtainen eikä sillä saa päästää salille sisään muita. 

Täältä löydät videon, miten käytät PIN-koodia: https://youtu.be/z4AXzL9yJmU 

Ulko-oven oikealla puolella on musta lukija. Näpyttele siihen PIN-koodisi. Kuntosali sijaitsee alakerrassa. Pääset salin portista sisään ja ulos näpyttelemällä saman PIN-koodin.

Kuntosalille pääset kulkemaan ma-su klo 5.00-22.30 ja salilta tulee poistua klo 23.00 mennessä. Puhdista treenilaitteet ja -välineet HETI käytön jälkeen salilta löytyvillä puhdistusaineilla ja liinoilla. Muista myös viedä välineet omille paikoilleen treenin jälkeen.

Kertakäynti ryhmäliikuntaan

Kertakäynti on voimassa 30 vrk. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen pääset varaamaan paikan joogaan ja ryhmäliikuntaan 48h-30min ennen kyseistä tuntia. Tuntikalenterin löydät TÄÄLTÄ.

Voit varata paikan ainoastaan itsellesi ja yhdelle tunnille. Jos haluat varata paikkoja useammalle, jokaisen on ostettava kertakäynti omalla nimellään. Jos kuitenkin ostit jo useamman kertakäynnin omalla nimelläsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: 0400 232 641.

Löydät sähköpostistasi PIN-koodin, jolla pääset kulkemaan ulko-ovesta sekä tarvittaessa kuntosalin puolelle.

Kun olet varannut paikan, ilmoita asiakaspalvelijalle ja hän kirjaa sinut saapuneeksi tunnille. Tuntivaraus tulee lunastaa 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen paikat vapautuvat varasijoilla oleville.

Varauksen voi peruuttaa verkossa viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Myöhemmin peruutuksen voi tehdä ainoastaan soittamalla asiakaspalveluumme: 0400 232 641. Tunneille ei voi valitettavasti tulla myöhässä. Kunnioitathan kanssatreenaajia ja turvallisuussyistä tunnin ollessa käynnissä poistuminen kesken tunnin ei ole soveliasta. Emme hyvitä maksua takaisin, jos myöhästyt tunnilta tai jätät varauksen peruuttamatta.

Pidätämme oikeuden perua tunnin 2 tuntia ennen tunnin alkua, mikäli tunnin osallistujamäärä on liian pieni (min. 3 osallistujaa). Mikäli olet maksanut kertamaksun, voit käyttää pääsyoikeuden toiselle tunnille (varattava erikseen).

Viikko-/kuukausikortti

Treenikortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa kenellekään muulle. Treenikortin väärinkäyttö johtaa 200 € sakkomaksuun ja käyttöoikeuden mitätöimiseen.

MOBIILISOVELLUS

Lataa OnTheMove-sovellus käyttöösi App Storesta tai Google Play kaupasta. Pääset sovelluksella kulkemaan ulko-ovesta, salin portista sekä mm. varaamaan paikkoja tunneille, hierontaan sekä workshoppeihin. Huom! Jos sinulla on käytössäsi fyysinen kortti, voit käyttää sovellusta tämän rinnalla.

NÄIN OTAT SOVELLUKSEN KÄYTTÖÖN:
  1. Lataa OnTheMove-sovellus omasta sovelluskaupastasi.
  2. Hyväksy sopimusehdot.
  3. Syötä sovellukseen meille ilmoittamasi sähköpostiosoite ja sinulle lähetetään 6-numeroinen koodi sähköpostiisi. Mikäli salasana ei ilmesty saapuneisiin viesteihin, tarkistathan myös roskapostikansiosi.
  4. Syötä koodi sovellukseen ja paina “Jatka”.
  5. Klikkaa Levi Wellness Club ja VOILÀ! Sovellus on valmiina käyttöön!

KUNTOSALI

Ulko-oven oikealla puolella on musta lukija, jossa on numeronäppäimistö. Näytä fyysinen kulkukortti tähän lukijaan tai avaa ovi OnTheMove -sovelluksella.

Täältä löuydät videon, miten käytät OnTheMove-sovellusta: https://youtu.be/5GkI3SF55h8 

Kuntosalille pääset kulkemaan ma-su klo 5.00-22.30 ja salilta tulee poistua klo 23.00 mennessä. Kuntosali sijaitsee alakerrassa. Portista pääset sisään näyttämällä kortin oikealla sijaitsevaan mustaan kortinlukijaan tai avaamalla portin sovelluksen avulla.  

Puhdista treenilaitteet ja -välineet HETI käytön jälkeen salilta löytyvillä puhdistusaineilla ja liinoilla. Muista myös viedä välineet omille paikoilleen treenin jälkeen.

RYHMÄLIIKUNTA

1. Tunneille voi varata paikan verkossa ja OnTheMove-sovelluksella 30vrk-30 min ennen tunnin alkua.

2. Tuntivaraus tulee lunastaa 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen paikat vapautuvat varasijoilla oleville.

3. Leimaa itsesi tunnille kortilla asiakaspalvelupisteessä sijaitsevalla tietokoneella tai mikäli käytät sovellusta, ilmoita asiakaspalvelijalle ja hän kirjaa sinut saapuneeksi tunnille.

4. Tunneille ei voi valitettavasti tulla myöhässä. Kunnioitathan kanssatreenaajia ja turvallisuussyistä tunnin ollessa käynnissä poistuminen kesken tunnin ei ole soveliasta.

5. Varauksen voi peruuttaa verkossa viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Myöhemmin peruutuksen voi tehdä ainoastaan soittamalla asiakaspalveluumme: 0400232641.

6. Pidätämme oikeuden perua tunnin 2 tuntia ennen tunnin alkua, mikäli tunnin osallistujamäärä on liian pieni (min. 3 osallistujaa).

Hygienia
Pese ensimmäisenä kätesi saapuessasi salille.

Puhdista treenilaitteet ja -välineet HETI käytön jälkeen salilta löytyvillä puhdistusaineilla ja liinoilla. Muista myös viedä välineet omille paikoilleen treenin jälkeen.