YKSITYISTUNNIT

Tulossa työporukalla tai kavereiden kanssa Leville? Entä jos seuraava Levin loma ei olisikaan pelkkää pämppäämistä vaan jotakin sellaista, mistä tulee hyvä olo ja energiaa? 

Järjestämme tilauksesta yksityistunteja niin yrityksille (esim. tyky- ja virkistyspäivät, pikkujoulut) kuin muille ryhmille (esim. polttarit, kaveriporukat ja perheet). Meillä on tarjolla valmiita paketteja, mutta räätälöimme myös tunnin sisällön juuri teidän tarpeisiin sopivaksi. Mitäs jos seuraavalla kokousreissulla päivä päättyisi rauhoittavaan joogaan tai kenties olisiko aika hauskaa harjoitella yhdessä vaikkapa painonnoston alkeita tai lähteä rämpimään suohon?

Kysy rohkeasti tarjousta niin räätälöidään justiinsa teidän porukalle sopiva setti ja varmistetaan, että seuraavalla Levin reissulla mukaan on tarttunut jotain sellaista, mistä on hyötyä arjessa!

Hinnat alkaen 60 min (sis. alv 10%):

  • 3-10 hlö 286€
  • 11-30 hlö 396€

Halutessanne järjestämme myös lyhyempiä tai pidempiä tunteja.

Kysy tarjousta ja tehdään yhdessä Levin reissustanne unohtumaton elämys!

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt sähköpostitse: info@leviwellenssclub.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Alla muutama esimerkki paketeistamme:

1. Kehonhuolto & Rentoutus

  • Jumit pois! Kehonhuolto ja rentoutus tunnilla tehdään koko kehoa huoltavia dynaamisia ja staattisia venytyksiä. Tunnin lopuksi tehdään rentouttava loppurentoutus, jossa keho ja mieli saa levätä. Liikkeet soveltuvat kaikentasoisille liikkujille.Jumit pois! Kehonhuolto ja rentoutus tunnilla tehdään koko kehoa huoltavia dynaamisia ja staattisia venytyksiä. Tunnin lopuksi tehdään rentouttava loppurentoutus, jossa keho ja mieli saa levätä. Liikkeet soveltuvat kaikentasoisille liikkujille.

2. Flow Yoga / Yin Yoga

  • Flow Joogassa liikutaan asanasta (asennosta) toiseen virtaavasti hengityksen tahdissa kehittäen liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehonhallintaa. Tunti on virtaavaa, mutta kuitenkin temmoltaan rauhallinen. Tunti soveltuu kaikentasoisille liikkujille.
  • Yin Jooga on passiivinen ja hidastempoinen harjoitus, jonka tarkoitus on avata kehoa ja rauhoittaa hermostoa. Tunnilla viihdytään asanoissa (asennoissa) useita minuutteja ja pyritään rentouttamaan kehoa apuvälineiden avulla (blokit, jooga vyöt yms.) sekä hengityksen avulla. Tunti soveltuu kaikentasoisille liikkujille.

3. Toiminnallinen treeni

  • Tällä tunnilla syke nousee ja hiki virtaa. Treenissä käytetään monipuolisesti kehoa ja eri välineitä kuten esim. auton renkaita, köysiä, kahvakuulia ja käsipainoja. Tällä tunnilla treenataan tehokkaasti, mutta ei oteta liian vakavasti vaan pidetään myös hauskaa.