Usein kysytyt kysymykset

Juolahtiko mieleesi jokin kysymys? Tutustuhan usein kysyttyihin kysymyksiin! Mikäli et löydä tältä sivulta vastausta, autamme mielellämme, puhelimitse: 0400 232 641, sähköpostitse: info@leviwellnessclub.fi tai voit jättää meille yhteydenootopyynnön lomakkeen kautta.

Saat meidät nopeiten kiinni puhelimitse. Viesteihin (tekstiviesti, WhatsApp, sähköposti, yhteydenottolomake) vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Miten voin ostaa kertakäynnin / treenikortin?
Kertakäynnin tai treenikortin (viikko- tai kuukausikortti) ostat kätevimmin verkkokaupastamme. Voit myös asioida asiakaspalvelussamme, jonka aukioloajat voit tarkistaa kortisivujemme alareunasta.

Kertakäynnin voit ostaa myös Design Hotel Levin ja Break Sokos Hotel Levin vastaanotosta.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Mitä treenikortin hintaan sisältyy?
Treenikortilla (viikko- tai kuukausikortti) voit käydä salilla, ohjatuilla tunneilla ja joogassa niin paljon kuin sielu sietää!

Voit ostaa kortin verkkokaupastamme vaikka heti ja ottaa käyttöön 30 vrk sisällä.

Miten löydän kuntosalille?

Löydät meidät osoitteesta: Levintie 1590, 99130 Sirkka. Sijaitsemme samassa rakennuksessa kylpylän, Burger Kingin ja Day Spa Studio Feel It:in kanssa. Sisäänkäynnin löydät kylpylärakennuksen oikealta sivulta.

 

Ulko-oven oikealla puolella on musta lukija, jossa on numeronäppäimistö. Näpyttele siihen PIN-koodisi / näytä kortti lukijaan, tai avaa ovi OnTheMove -sovelluksella.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Onko kuntosalilla lukolliset säilytyskaapit?
Kuntosalin puolelta löytyy pukuhuoneet, joissa on lukolliset kaapit.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Voinko tuoda lapset kuntosalille?
Lapsen voi tuoda salille omatoimisen treenin ajaksi klo 5.00-15.00. Vanhempi on täydessä vastuussa lapsensa turvallisuudesta ja siitä, ettei lapsi aiheuta häiriötä muille treenaajille.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Mistä löydän pukuhuoneet?
Jos olet tulossa kuntosalille, pukuhuoneet löytyvät kuntosalin puolelta. Vesipiste sekä WC-tilat löytyvät salin ulkopuolelta.

Jos olet tulossa tunnille joka pidetään KuruYogassa (esim. kaikki joogat, kehonhuollot tai movement), yläkerrasta löytyy toiset pukkarit samalta käytävältä kuin KuruYoga.

Miten varaan paikan ohjatulle tunnille tai joogaan?

Jos tulet kertakäynnillä, sinun tulee ostaa paikka ensin verkkokaupasta.

  1. Osta kertakäynti verkkokaupasta.
  2. Kirjaudu sähköpostiosoitteellasi tuntikalenteriin tai OnTheMove-sovellukseen (App Store / Google Play) ja varaa paikka haluamallasi tunnille.

Jos sinulla on voimassa oleva viikko- tai kuukausikortti, voit varata paikan omilla tunnuksillasi tuntikalenterista tai OnTheMove-sovellluksella. 

HUOM! Varauksen voi tehdä ainoastaan 30vrk-30min ennen kyseistä tuntia. Voit varata paikan ainoastaan itsellesi ja yhdelle tunnille. Jos haluat varata paikkoja useammalle, jokaisen on ostettava kertakäynti omalla nimellään.

Voinko Maksaa kortilla tai käteisellä?

Kyllä. Asiakaspalvelussamme pystyt maksamaan kortilla sekä käteisellä. 

Voinko maksaa liikuntaedulla?

Kyllä. Asiakaspalvelustamme voit maksaa kaikilla mahdollisilla liikuntaeduilla (ePassi, Smartum Pay tai -seteli, Edenred ja Virikeseteli! Ethän tee kuitenkaan maksua “etukäteen”, vaan asioit alusta loppuun asti tiskillä.

Verkkokaupassamme voit maksaa ePassilla ja Smartum Pay:lla.

Voinko maksaa MobilePay:llä?

MobilePay:llä voit maksaa verkkokaupassa. Asiakaspalvelussa MobilePay ei käy maksutapana. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Voinko maksaa verkkokaupassa liikuntaeduilla?
Kyllä, mutta ei ihan kaikilla. Verkkokaupassa voit maksaa tällä hetkellä vain ePassilla ja Smartum Pay:lla.

Miten otan OnTheMove-sovelluksen käyttöön?

Lataa OnTheMove-sovellus käyttöösi App Storesta tai Google Play kaupasta. Pääset sovelluksella kulkemaan ulko-ovesta, salin portista sekä mm. varaamaan paikkoja tunneille, hierontaan sekä workshoppeihin. Huom! Jos sinulla on käytössäsi fyysinen kortti, voit käyttää sovellusta tämän rinnalla. 

NÄIN OTAT SOVELLUKSEN KÄYTTÖÖN:

  1. Lataa OnTheMove-sovellus omasta sovelluskaupastasi.
  2. Hyväksy sopimusehdot.
  3. Syötä sovellukseen meille ilmoittamasi sähköpostiosoite ja sinulle lähetetään 6-numeroinen koodi sähköpostiisi. Mikäli salasana ei ilmesty saapuneisiin viesteihin, tarkistathan myös roskapostikansiosi.
  4. Syötä koodi sovellukseen ja paina “Jatka”.
  5. Klikkaa Levi Wellness Club ja VOILÀ! Sovellus on valmiina käyttöön!