TULOSSA OLEVAT PIENRYHMÄT, WORKSHOPIT & TAPAHTUMAT

PAINONNOSTOVIIKONLOPPU EDISTYNEILLE 2-4.8.2024

Tämä painonnostoviikonloppu on suunnattu jo nostaneille eli sinulla tulee olla painonnoston alkeet hallussa osallistuaksesi viikonloppuun. Viikonloppuna on tarkoitus antaa nostajille repun täydeltä uusia ideoita nostamiseen, uutta innostusta tähän upeaan lajiin ja ratkaista nostamisen haasteita. Tämä sopii loistavasti sinulle, joka käyt esim. toiminnallisen harjoittelun tunneilla, mutta nostot ei oikein kehity tai treenaat itsenäisesti ja kaipaat vähän jotain uutta näkökulmaa nostoihisi.

HILJAISUUDEN VIIKONLOPPU 2-4.8.2024

Järjestämme yhteistyössä Design Hotel Levin kanssa Hiljaisuuden viikonlopun.

Ota aikaa itsellesi ja hengähdä hetki upeissa puitteissa Design Hotel Levillä. Luvassa on muun muassa pehmeätempoista joogaa, rentoutumista kylpylän poreissa ja saunaosastolla, seesteisiä tunturimaisemia, herkuttelua hyvän ruoan ja juoman äärellä sekä ylellinen majoitus. Tervetuloa viettämään virkistävää viikonloppua yksin tai ystävän kanssa – ikään tai kuntoon katsomatta.

TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN LEIRI 23-25.8.2024

Miltä kuulostaisi toiminnallisen harjoittelun leiri Lapissa rautaisten ammattilaisten ohjauksessa?  Aika hyvältä eikö? Nyt se on mahdollista nimittäin järjestämme yhteistyössä Design Hotel Levin kanssa toiminnallisen harjoittelun leirin 23-25.8.2024. Tällä leirillä on kerrankin aikaa keskittyä lajin vaatimiin tekniikoihin Levi Wellness Clubin hulppeissa puitteissa.

Viikonloppu on suunniteltu niin, että sinä voit vain astua tähän täydelliseen treenikuplaan ja kerätä reppu täyteen uusia työkaluja omiin treeneihin. Hintaan sisältyy kaikki treeni, majoitus ja ruokailut. Tätä viikonloppua et halua jättää välistä.

Viikonlopun valmentajakaartina toimii itse valmentaja legenda Timo Autto, kässärikuningatar Eveliina Tistelgren, kestävyysurheilun johtotähti Juuso Laitinen sekä Suomen vahvin Laura Peippo. Jos tällä kokoonpanolla ei hommat etene niin ei sitten millään.