TULOSSA OLEVAT PIENRYHMÄT, WORKSHOPIT & TAPAHTUMAT

TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN LEIRI BY LAURA ISOPOUSSU 27-28.4.2024

Viikonloppuleiri kaiken tasoisille toiminnallisen harjoittelun urheilijoille ja harrastajille Laura Isopoussun valmennuksessa Levillä. Luvassa on 4 monipuolista treeniä ja treenien ympärillä mukavaa yhdessäoloa.

Keskitymme treeneissä voimistelu- sekä sekä painonnostotekniikoihin, toiminnalliseen harjoitteluun ja sen taloudellisuuteen. Treeneissä käydään läpi myös tyypillisimpien toiminnallisen harjoittelun rasitusvammojen ennaltaehkäisyn keinoja.

PAINONNOSTOVIIKONLOPPU 3-5.5.2024

 Lu­vas­sa vii­kon­lo­pun täy­del­tä pai­non­nos­toa am­mat­ti­tai­tois­ten val­men­ta­jien opas­tuk­sel­la Levin lois­ta­vis­sa puit­teis­sa. Vii­kon­lop­pu on suun­nat­tu sekä aloit­te­li­joil­le, että edis­ty­neil­le. Aloit­te­li­jat ja edis­ty­neet nos­ta­jat jae­taan tek­niik­kao­siois­sa kah­teen ryh­mään, jol­loin mo­lem­mat ryh­mät saa­vat kai­ken irti vii­kon­lo­pus­ta.

Nau­tit vii­kon­lo­pun ajan ma­joit­tu­mi­ses­ta Break Sokos Hotel Le­vil­lä ja tree­neis­tä Levin upeim­mal­la kun­to­sa­lil­la Levi Well­ness Clu­bil­ta! Vii­kon­lop­pu si­säl­tää oh­ja­tut tree­nit, ma­joit­tu­mi­sen ja kaik­ki ruo­kai­lut eli her­kul­li­set ho­tel­li­aa­miai­set, lou­naan lau­an­tai­na sekä per­jan­tai- ja lau­an­tai-illan il­lal­li­sen.

JOOGAMATKA LEVILLE 17-19.5.204 (TÄYNNÄ)

Haluatko irtautua arjen kiireistä, hemmotella itseäsi ja uppoutua joogan maailmaan? Oletko vasta-alkaja, joka kaipaa opastusta tai kokenut joogaaja, joka haluaa syventää osaamistaan? Meillä on sinulle nyt täydellinen viikonlopputapahtuma!

Viikonloppuun sisältyy monipuolisesti tunteja, joilla kokeneet ohjaajat opastavat ja tarjoavat henkilökohtaista neuvontaa. Nautit myös herkullisista, terveellisistä aterioista, jotka tukevat kehon hyvinvointia. Joogaviikonloppu toteutetaan yhteistyössä Hotelli Panoraman kanssa.

JOOGAVIIKONLOPPU LEVILLÄ 24-26.5.2024

Levi Wellness Club  järjestää yhteistyössä Break Sokos Hotel Levin kanssa joogaviikonlopun Levillä. Joogaviikonloppuna tietysti joogataan, mutta myös nautitaan tunturin rauhasta, nautitaan herkullisesta ruoasta, nukutaan levollisesti ja ennen kaikkea annetaan itselle hetki omaa aikaa. Joogaviikonlopun jälkeen hyvä olo ja levollinen mieli on taattu. Viikonloppuun voi osallistua miltä tasolta tahansa eli ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta.

RENTO OTE TANGOSTA: PAINONNOSTOLEIRI 29-30.5.2024

Tule opettelemaan painonnostoa positiivisella ja rennolla otteella. Ensimmäisenä päivän teemme tutkimusmatkan tempaamisen saloihin. Toisena päivänä vuorossa on rinnalleveto ja työntö.

Voit tulla niin sanotusti umpimetsästä tai olla kokenut nostaja, joka mahdollisesti etsii uusia tuulia ja tehoja kristallipalloonsa.

Lupaamme kaikille hieman uudenlaisen tai vähemmän käytetyn tavan lähestyä tätä jaloa lajia, joka edelleen kasvattaa suosiotaan sekä kilpakentillä, että kuntoliikuntamuotona.

HILJAISUUDEN VIIKONLOPPU 2-4.8.2024

Järjestämme yhteistyössä Design Hotel Levin kanssa Hiljaisuuden viikonlopun.

Ota aikaa itsellesi ja hengähdä hetki upeissa puitteissa Design Hotel Levillä. Luvassa on muun muassa pehmeätempoista joogaa, rentoutumista kylpylän poreissa ja saunaosastolla, seesteisiä tunturimaisemia, herkuttelua hyvän ruoan ja juoman äärellä sekä ylellinen majoitus. Tervetuloa viettämään virkistävää viikonloppua yksin tai ystävän kanssa – ikään tai kuntoon katsomatta.