TULOSSA OLEVAT PIENRYHMÄT, WORKSHOPIT & TAPAHTUMAT

Tältä sivulta löydät kaikki Levi Wellness Clubin tulevat pienryhmät, workshopit ja tapahtumat. 

HELMIKUU

Showtanssi (15v.+) -tiiviskurssi starttaa su 5.2.2023

Vauhdikas ja näyttävä showtanssi yhdistelee elementtejä eri lajeista, kuten street-, disco-, nyky- ja latinalaistanssit pohjautuen kuitenkin jazztanssiin. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa ja tanssisarjoja, sekä ennen kaikkea nautitaan tanssimisesta!

Arctic Relax Week 25.2.–3.3.2023 & 4.–10.3.2023

Ota hiihtolomaviikostasi kaikki irti ja palaudu OIKEASTI arjen hyörinästä! Arctic Relax Week sisältää kaiken, mitä tarvitset palautumiseen ja voimien keräämiseen. Huom! Varattava 17.2. mennessä.

MAALISKUU

Painonnosto Workshop to 2.3.2023 & 9.3.2023

Tämä workshop on tarkoitettu sinulle, joka olet jo hieman painonnoston jäljillä ja haluat päästä kehittämään painonnoston liikeratoja ja tekniikoita lisää sekä saamaan vinkkejä, miten saat lisää potkua omaan harjoitteluun.

LWC Unipäivä pe 17.3.2023

Perjantaina 17.3. vietetään kansainvälistä unipäivää, jonka tarkoituksena on muistuttaa unen merkityksestä. Tähän liittyen, pidämme kaksi aiheeseen liittyvää tietoiskua sekä lopuksi ihanan 30 min rentoutuksen. Mukaan pääsee voimassa olevalla treenikortilla tai kertamaksulla.

HUHTIKUU

Arctic Yoga day pe 7.4.2023

Päivä sisältää kaksi eri tuntia. Voit halutessasi osallistua molempiin tai vain toiseen tunneista. Paikka tulee kuitenkin ostaa etukäteen, vaikka osallistuisit vain yhdelle tunnille.

Kevätkarkelot 14.-15.4.2023

 Järjestämme huhtikuussa asiakkaillemme Kesvätkarkelot talvikauden päättymisen kunniaksi!

  • Pe 14.4.2023 klo 17-19 järjestämme Enkkapäivän, johon haastamme kaikki asiakkaamme mukaan! Lajeina enkkapäivässä ovat voimannostosta tutut lajit: penkki, kyykky ja maastaveto. 
  • La 15.4.2023 on luvassa salikisat, jossa on tällä kertaa KAKSI ERI SARJAA: kevyt & raskas sarja. Nämä matalan kynnyksen kisat on suunniteltu meidän asiakkaita varten, ja näissä karkeloissa keneltäkään ei vaadita mitään erikoistaitoja tai -kykyjä. Salikisat mittelöidään SEKAPAREITTAIN. BONUS! Lauantaina 15.4. on luvassa myös huutokauppaa ja onnenpyörää väliajoilla. 
Kevätkarkelot huipentuvat la klo 16 alkaen Bingoa & Pikkusuolaista -illanviettoon. Luvassa on syötävää, saunaa ja sen sellaista. Takennuksia tulossa myöhemmin, mutta päivämäärät on ja pysyy – joten varaa nämä päivät jo itsellesi vapaaksi!  

TOUKOKUU

Pyöräilyviikko 8.-14.5.2023

Halusimme tänä vuonna osallistua mukaan valtakunnalliseen Pyöräilyviikko-kampanjaan. Ja tähän liittyen tulemme järjestämään viikon aikana pyöräilijöille suunnattuja tunteja (esim. pyöräilijän kehonhuoltoa ja voimaharjottelua) + yritämme houkutella paikalle myös yhteistyökumppaneitamme tuotetestauksien ja polkupyörien pikahuoltojen merkeissä.

Pyöräilyviikko HUIPENTUU yhteiseen pyöräilyseikkailuun, josta kukaan ei halua jäädä paitsi!

Tarkempia tietoja tulossa myöhemmin.

Juoksukauden avajaiset 22.-28.5.2023

Järjestämme toukokuun lopussa juoksukauden avajaiset, joka tulee pitämään sisällään teemaan liittyviä erikoistunteja, mattotestejä, coopperin testi, mahdollisesti juoksukenkäesittelyä sekä muita aiheeseen liittyvään yhteistyökumppaneidemme toimesta. 

Tarkempia tietoja tulossa myöhemmin.

KESÄLLÄ?

Levi Wellness Club Roadtrip

Suunnittelemme kesän kynnykselle roadtrippiä, jossa tekisimme vuorokauden mittaisen roadtripin erilaisille Lapin kuntosaleille. Päivä  ja sisältö vielä täysi mysteeri – myös meille. Tästä syystä johtuen pidätämme täydet oikeudet muutoksiin.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki asiakkaamme, joilla on voimassa oleva treenikortti.

Lisätietoja tulossa myöhemmin!