TULOSSA OLEVAT PIENRYHMÄT, WORKSHOPIT & TAPAHTUMAT

HUHTIKUU

Arctic Yoga day pe 7.4.2023 klo

Päivä sisältää kaksi eri tuntia. Voit halutessasi osallistua molempiin tai vain toiseen tunneista. Paikka tulee kuitenkin ostaa etukäteen, vaikka osallistuisit vain yhdelle tunnille.

Kevätkarkelot 14.-15.4.2023

Järjestämme huhtikuussa asiakkaillemme Kesvätkarkelot talvikauden päättymisen kunniaksi! Perjantaina 14.4. on luvassa ENNÄTYSTEN PÄIVÄ ja la 15.4. järjestämme matalan kynnyksen SALIKISAT, jossa on kaksi eri sarjaa: kevyt & raskas sarja. Kevätkarkelot huipentuvat la 14.4. Bingoa ja pikkusuolaista -illanviettoon.

LOAD by Liikeklinikka goes to Levi Wellness Club 22.-23.4.2023

LOAD -leiri kaiken tasoisille toiminnallisen harjoittelun urheilijoille ja harrastajille Laura Isopoussun valmennuksessa Levillä. Luvassa on 4 monipuolista treeniä ja treenien ympärillä mukavaa yhdessäoloa.

TOUKOKUU

Pyöräilyviikko 8.-14.5.2023

Halusimme tänä vuonna osallistua mukaan valtakunnalliseen Pyöräilyviikko-kampanjaan. Ja tähän liittyen tulemme järjestämään viikon aikana pyöräilijöille suunnattuja tunteja (esim. pyöräilijän kehonhuoltoa ja voimaharjottelua) + yritämme houkutella paikalle myös yhteistyökumppaneitamme tuotetestauksien ja polkupyörien pikahuoltojen merkeissä.

Pyöräilyviikko HUIPENTUU yhteiseen pyöräilyseikkailuun, josta kukaan ei halua jäädä paitsi!

Tarkempia tietoja tulossa myöhemmin.

Juoksukauden avajaiset 22.-28.5.2023

Järjestämme toukokuun lopussa juoksukauden avajaiset, joka tulee pitämään sisällään teemaan liittyviä erikoistunteja, mattotestejä, coopperin testi, mahdollisesti juoksukenkäesittelyä sekä muita aiheeseen liittyvään yhteistyökumppaneidemme toimesta. 

Tarkempia tietoja tulossa myöhemmin.

KESÄKUU

Levi Wellness Club Roadtrip pe 16.6.2023

Suunnittelemme kesän kynnykselle roadtrippiä, jossa tekisimme vuorokauden mittaisen roadtripin erilaisille Lapin kuntosaleille. Päivä  ja sisältö vielä täysi mysteeri – myös meille. Tästä syystä johtuen pidätämme täydet oikeudet muutoksiin.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki asiakkaamme, joilla on voimassa oleva treenikortti.

Lisätietoja tulossa myöhemmin!