ARCTIC RELAX WEEK

Levillä 25.2.–3.3.2023 & 4.3.–10.3.2023

Perusasioiden jälkeen palautumisesta voi pitää huolta mielekkäällä vapaa-ajan tekemisellä, hemmottelulla tai irtiotoilla. Myös omaa arkea kannattaa tarkastella. Voisiko sitä kenties muuttaa jotenkin jotta palautuminen mahdollistuisi paremmin? 

Palautuminen ei ole ydinfysiikkaa mutta se on tietoisia valintoja. Se on tietoisia valintoja oman hyvinvoinnin sekä jaksamisen eteen.

” Se, että otat omaa aikaa ei ole keneltäkään pois, mutta jos et ota, se on kaikilta pois.” – Laura Peippo

Olisiko nyt siis aika tehdä se tietoinen valinta ja ottaa hetki aikaa itselle? Liikkua ja olla hemmoteltavana? Miltä kuulostaa? Meistä ainakin superhyvältä!

Ota hiihtolomaviikostasi kaikki irti ja palaudu OIKEASTI arjen hyörinästä! Arctic Relax Week sisältää kaiken, mitä tarvitset palautumiseen ja voimien keräämiseen.

Mitä Arctic Relax Week sisältää?
Hinta: 174 €, johon sisältyy:
 • Viikkokortti Levi Wellness Clubille, sis. kuntosalin + kaikki ryhmäliikunnat ja joogat (arvo: 35 €)
 • 1 kpl kylpylälippu (arvo: 24 €)
 • 30 min kasvohoito Day Spa Studio Feel It:issä, (arvo: 60 €) -> varattava erikseen viim. pe 17.2.
 • 30 min hieronta Levi Wellness Clubilla, (arvo: 40 €) -> varattava erikseen viim. pe 17.2.

Näiden lisäksi tarjoamme 3 erilaista workshoppia VAIN Arctic Relax Week -paketin ostaneille:

Maanantai 27.2. / 6.3.

 • klo 9.00-10.30 Liikkuvuus Workshop, fysioterapeutti Janita Kaunismaa
  Workshopissa tutustutaan aktiiviseen ja passiiviseen liikkuvuuteen sekä testataan osallistujien aktiiviset ja passiiviset liikelaajuudet. Harjoitellaan ja perehdytään nivelten ja lihasten anatomiaan, jotta opitaan käyttämään oikeita lihaksia sekä löydämme kehityskohteita osallistujista. Tavoitteena saada kehosta elastisempi sekä hyvinvoivempi.

Keskiviikko 28.2. / 8.3.

 • klo 10-10.45 Fascia Workshop, urheiluhieroja Heidi Tuominen
  Tunnin tavoitteena on lisätä aineenvaihduntaa kalvorakenteiden välissä sekä kohentaa kehon liikkuvuutta ja vähentää kipu- ja särkytiloja. Käsittelyn jälkeen kalvojen tulisi liukua paremmin toisiinsa nähden, sekä olla joustavampia ja vähemmän alttiita revähdyksille. Imusuoniston ja pintaverenkierron toiminta kiihtyy ja näin ollen kuona-aineita kulkeutuu rivakammin pois lihaksistosta, sekä ravintoaineiden saanti kudoksiin tehostuu.
 • klo 11-11.45 Lempeä Pilates, pilatesohjaaja Noora Tolonen
  Tunnilla tehdään klassista pilatesta ilman välineitä. Tunnilla keskitytään hengitykseen sekä liikkeen oikeaoppiseen suoritustekniikkaan. Lempeässä pilateksessa suositaan ennen kaikkea selkärankaa mobilisoivia liikkeitä mutta aktivoidaan myös kehon tukilihaksia. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta osallistuaksesi tunnille.