PikkujouluohjelmaT

Mitä ohjelmaa pikkujouluihin?

Mitä jos tänä vuonna pikkujouluissa ei vedettäisikään perinteisiä kaatokännejä vaan tehtäisiin yhdessä jotain, mistä tulee hyvä olo ja rento keho sekä mieli? Miltä kuulostaisi oma joogatunti? Tai kehonhuoltoa vai kenties ohjattu rentoutus?

Meillä on tarjolla valmiita paketteja, mutta räätälöimme myös tunnin sisällön juuri teidän tarpeisiin sopivaksi. Kysy rohkeasti tarjousta sähköpostitse: info@leviwellnessclub.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

Valmiit pikkujouluohjelmat

1. Skumppa- tai Bissejooga

Skumppa- / bissejooga on hauska tapa joogata. Tunnin aikana nautitaan skumppaa / bisseä ja tehdään joogaharjoitus. Tunnin aikana skumppalasi / bisse kulkee mukana asanoissa tuoden harjoitukseen pientä haastetta. Tunti on rento ja soveltuu kaikentasoisille liikkujille, vaikka et olisi koskaan ennen joogannut. Juomat tunnille on tuotava itse.

2. Ei mitään raskasta

Tällä tunnilla tehdään koko kehoa huoltavia dynaamisia ja staattisia venytyksiä. Tunnin lopuksi tehdään rentouttava loppurentoutus, jossa keho ja mieli saa levätä. Liikkeet soveltuvat kaikentasoisille liikkujille.

3. Yllätysjumpsa

Tunnin sisältö jääköön mysteeriksi, kerrottakoon vain sen verran, että luvassa on tehokas mutta myös hauska jumpsa. Jos kaipaatte pikkujouluihin sykettä ja hyvää energiaa, niin täältä pesee! Treeni soveltuu kaikentasoisille liikkujille, sillä kaikki liikkeet pystytään aina varioimaan jokaiselle sopiviksi.

4. Iisi Pilates

Tunnilla tehdään pilateksen perusliikkeitä helposti sekä pilke silmäkulmassa. Tunti haastaa sinua niin fyysisesti kuin henkisestikin ja tunnin jälkeen olet täynnä riemukasta onnistumisenkokemusta. Tunti sopii kaiken tasoisille. Raskaana ollessa tuntia ei suositella.